onsdag den 29. december 2010

Bønneguf

En minikreation fra køkkenregionen på en stille onsdag:

Det hører bestemt ikke til mad, der fryder øjet... Men guf, det er det!
Bønnemosen kan selvfølgelig pyntes med løgskiver, tomatskiver og grønt drys; så kommer det til at se uimodståeligt ud!

Et par håndfulde kogte bønner
1 spsk hytteost
1/4 rød peber i tern
3-4 skiver løg i tern
lidt chili
1 spsk tahin
Kryddersalt og peber
Spidskommen
Citronsaft
Olie af en art - jeg brugte ristet græskarkærneolie
Vand til at klistre det hele sammen med
2 spsk græskarkærner

Det hele moses sammen (til denne lille portion brugte jeg bare en gaffel - større portioner skal nok en tur i foooooodprocessoren, men put da rød peber og løg i bagefter for teksturens skyld) og spises på brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar